Onze e-mailcommunicatie oplossingen


Overheidsmail is een initiatief van e-mailcommunicatie bureau Measuremail. Measuremail heeft een e-mailplatform dat door organisaties uit verschillende branches wordt ingezet. Doordat er specifieke functionaliteiten aan het platform zijn toegevoegd voor diverse overheidsinstellingen sluit het optimaal aan bij de wensen en eisen van andere overheidsorganisaties. Organisaties die e-mail als professioneel communicatiemiddel inzetten kiezen voor onze full-service aanpak.


E-mailcommunicatie platform

Snelle en gebruiksvriendelijke software voor communicatieprofessionals van overheidsinstellingen. Benut de mogelijkheden van het e-mailkanaal en creëer betrokkenheid en participatie door persoonlijk te communiceren. Maak gebruik van ons platform en zet de burger centraal in de communicatie.

Meer informatieLocatiemail

Communicatie vanuit een gemeente vindt vaak plaats op basis van locatie. In de huidige situatie worden mensen veelal per brief op de hoogte gesteld van bijvoorbeeld een wegopbreking. De kosten hiervoor zijn gemiddeld €1,50 per brief. Dankzij onze locatiemail software kunnen gemeenten geografische selecties opgeven om per e-mail uitingen naar burgers te verzenden.

Meer informatieE-mail authenticatie

Zet e-mail authenticatie in om te voorkomen dat anderen misbruik maken van de online reputatie van jouw organisatie door (phishing) e-mails namens jouw organisatie te verzenden. Wij bieden de juiste ondersteuning bij het authenticeren van alle legitieme e-mails, maar kijken ook daarna met je mee.

Meer informatieWij denken graag met je mee

Neem contact met ons op en we praten je bij over de mogelijkheden voor jouw organisatie.