Nederlandse en Belgische e-mailcommunicatie onderzoeken


Krijg meer inzicht in e-mailcommunicatie vanuit overheidsinstellingen binnen Nederland en België door deze onderzoeken te downloaden. In hoeverre gebruiken overheidsinstellingen de mogelijkheden van e-mail als communicatiekanaal? En op welke manier willen burgers geïnformeerd worden? Download de onderzoeken en ga aan de slag met het optimaliseren van e-mailcommunicatie.


Veilig internetten - Inzet van e-mailmarketing

Veilig internetten zet e-mailmarketing in om abonnees snel in te lichten bij eventuele bedreigingen. De hoge open-, en klikpercentages laten zien dat Veilig internetten een actieve en geïnteresseerde doelgroep heeft. Abonnees kunnen eenvoudig interessante content uit de nieuwsbrief delen via Facebook, Twitter en e-mail.

Bekijk caseE-mailcommunicatie Onderzoek Overheid 2014

In hoeverre gebruiken overheidsinstellingen de mogelijkheden van e-mail? In ons grootschalige onderzoek hebben we de e-mail nieuwsbrieven van alle provincies, alle waterschappen en 68 gemeenten gecontroleerd op meer dan 120 punten. Kortom, deze 49 pagina's dikke benchmark mag je niet missen!

Download onderzoekOnderzoeken kanaalvoorkeur burgers

Ontdek meerdere onderzoeken van gemeenten en andere organisaties die een goed inzicht geven in de kanaalvoorkeur van burgers. Op welke manier willen burgers op de hoogte gehouden worden van het nieuws? Download gratis de verschillende onderzoeken.

Download onderzoekenSluit aan bij Gemeentelijke Samenwerking E-mail

Loop voorop bij de optimalisatie van communicatie via het e-mailkanaal.