Overheidsmail: een initiatief van Measuremail


Measuremail is de organisatie achter Overheidsmail. Measuremail is een gespecialiseerd e-mailcommunicatie bureau. Ze bieden meer dan 100 organisaties in verschillende branches ondersteuning met haar software en kennis om e-mailmarketing en -communicatie doelen te bereiken. Doordat veel e-mailcommunicatie trajecten bij overheidsinstellingen sterk afwijken van trajecten in andere branches is Measuremail gestart met Overheidsmail. De ervaring op het gebied van e-mailcommunicatie uitdagingen binnen overheidsinstellingen en specialistische e-mailmarketing kennis stelt Overheidsmail in staat om goede e-mailcommunicatie oplossingen voor overheidsinstellingen te bieden.Over Measuremail

Measuremail is een e-mailcommunicatie bureau dat zich volledig focust op marketing en communicatie via e-mail. Er werken 23 gedreven specialisten met een passie voor hun vak. Vanuit Dordrecht vertalen wij al 15 jaar jouw uitdagingen naar concrete e-mailcommunicatie oplossingen.

Naar website MeasuremailOnze expertise

Door e-mail effectief in te zetten binnen de communicatiemix, kunnen overheidsorganisaties hun communicatie uitgaven verlagen en beter inspelen op de kanaalvoorkeur van burgers. Daarnaast gaat e-mail een belangrijke rol spelen om de doelstellingen van het project digitale overheid 2017 te behalen. Wij helpen overheidsinstellingen om van e-mail het primaire communicatiekanaal met burgers te maken.Onze oplossingen

Met ons e-mailcommunicatie platform en aanvullende services bieden we de meest complete oplossing op het gebied van e-mailcommunicatie voor overheidsinstellingen. Wij staan voor je klaar om mee te denken, gezamenlijk doelen te bepalen en de route er naartoe uit te stippelen.

Meer informatieOnze partners

Wij werken nauw samen met een aantal gespecialiseerde partners die uitblinken in wat ze doen. Dankzij onze partners kunnen we onze klanten bieden wat ze verdienen: succesvolle oplossingen op het gebied van e-mailcommunicatie.

Bekijk onze partners